KuiziRenditjaRregullorjaShto Pyetje Merr Kuiz
Shto Pyetje për Kuizin
* Ju mund të shtoni pyetje për kuizin, të cilat pas aprovimit nga editori do t'u shfaqen pjesëmarrësve në kuiz.
Ndërkohë, pikët e fituara nga shtimi i pyetjeve shtohen në mesatare vetëm pasi pyetjet tuaja të jenë aprovuar.
Kategoria:
Pyetja:
Alternativa 1:
Alternativa 2:
Alternativa 3:
Alternativa 4:
Alternativa 5:
Alternativa e sakte:          
Ju rikujtojmë pjesëmarrësve në Kuiz se për të fituar çmimin e Muajit, ju duhet të keni marrë të paktën 100 kuize!.

Fitues i Çmimit të Muajit të kaluar në kuizin e Albeu-t (05 Shkurt - 28 Shkurt 2014) është anëtari me emrin suela kameraj.

suela kameraj është fitues i çmimit prej 50 euro. Fituesi i dytë është Shqipdon Bytyqi ndërsa i treti ezel2012. Vendi i dytë dhe i tretë fitojnë nga një rimbushje celulari me vlerë 10 euro.
Ju nuk jeni i loguar! Ju mund të merrni disa kuize provë por statistikat tuaja nuk do të ruhen. Kështuqë, kuizet që merrni nuk llogariten për të marrë pjesë në lojën shpërblyese!
"Jokeri" përdoret për pyetjen e rradhës ndërsa nëse gjeni përgjigjen e saktë, pikët e pyetjes dyfishohen, nëse gaboni e njëjta sasi pikësh ju hiqet.