KuiziRenditjaRregullorjaShto Pyetje Merr Kuiz
50 më të mirët aktual
(Përditësohen çdo 2 minuta)
Emri
Mesatarja
1. Agim Xhelili
859.15
2. naser gashi
737.51
3. Asllan Krasniqi
591.66
4. moza hajredin nikoci
519.89
5. dervish gjocaj
453.08
6. Endrit Ceroviku
432.18
7. zefpulti
359.07
8. Burimi
260.09
9. Sabrina
258.33
10. qlirim beka
251.67
11. bahri beka
231.78
12. Mehmet Ramlikaj
192.74
13. aferdita kabashaj
188.96
14. Toni toni
170.17
15. Kastriot Vorfi
167.21
16. ferat kazani
160.48
17. romir saraci
157.78
18. Shefki Islami
154.88
19. ALBAN DUDUSHI
151.37
20. arlind zagani
149.59
21. dori Dori
147.30
22. Shqipdon Bytyqi
144.69
23. Bardhyl Saliu
142.72
24. lulza gjoni
135.83
25. Sokol Levanaj
132.26
26. Leonard Dervishi
131.10
27. rutra
128.76
28. BUDI2014
128.43
29. Brikena Gjini
128.10
30. Nuhi Nuho
127.91
31. Agron Gashi
123.92
32. Vladimir Mollaj
123.55
33. Fisnik Xhema
122.28
34. user85
121.30
35. usernam
117.75
36. Rafet Maxhuni
117.02
37. dorarti
116.99
38. Rinesa Zogaj
114.97
39. Arlin Marku
112.76
40. anila doda
112.29
41. Neritan Totozani
112.10
42. Rajan Zenelaj
112.02
43. Rafet Maxhuni
112.01
44. labinot latifi
111.42
45. Rili Ishmul
111.13
46. margarita kurti
110.85
47. Nik Pllana
110.81
48. liri mehalla
109.97
49. nexhati husejni
108.26
50. Nexhbedin Karoshi
107.31
50 më të mirët e Lojës së kaluar
(Nga data 19 Dhjetor 2013, deri më datë 31 Dhjetor 2013)
Emri
Mesatarja
1. chengiz
147.21
2. Shqipdon Bytyqi
144.44
3. ezel2012
138.04
4. Rafet Maxhuni
133.87
5. Agim Xhelili
132.49
6. dorarti
130.20
7. Rafet Maxhuni
127.96
8. Fatjon Topalli
124.87
9. romir saraci
119.10
10. Ali Bytyqi
118.50
11. bujar memedi
117.74
12. Leonora Maxhuni
112.71
13. andi20
112.43
14. Nik Pllana
108.83
15. Asllan Krasniqi
106.70
16. Ismail Memedi MATECI
100.60
17. qlirim beka
99.35
18. bahri beka
99.19
19. Flori Flori
96.91
20. gjeniu2013
96.72
21. DonLao
95.23
22. Beshir Zeneli
92.49
23. naser gashi
90.91
24. besart rrushi
90.10
25. Amerlona Cukaj
88.97
26. miri ermir
88.38
27. LAERT
85.70
28. Arlin Marku
84.84
29. enkeleo mema
84.23
30. Ramadan Zeneli
83.24
31. Petrit Selimi
83.04
32. renaut cohade
82.70
33. vini vini
81.74
34. Gresaalbania Albania
81.52
35. dori Dori
81.38
36. Ariglon Pali
81.28
37. vini vini
80.83
38. atullah mehmeti dea
80.75
39. David Haxhari
80.70
40. florjan florjan
80.41
41. qazim bajrami
80.39
42. JamesBond
79.32
43. Osmani Selami
77.70
44. gdajti
77.10
45. moza hajredin nikoci
77.08
46. Arbenita Berisha
76.65
47. Bardhyl Saliu
76.23
48. Hyzri shatrolli
76.06
49. Hysni Merja
75.39
50. kledi laho
74.74
(*) Fituesit e muajit do të shpallen më 28 Shkurt, e Premte, ora 23:59.
Ju rikujtojmë pjesëmarrësve në Kuiz se për të fituar çmimin e Muajit, ju duhet të keni marrë të paktën 100 kuize!.

Fitues i Çmimit të Muajit të kaluar në kuizin e Albeu-t (05 Shkurt - 28 Shkurt 2014) është anëtari me emrin suela kameraj.

suela kameraj është fitues i çmimit prej 50 euro. Fituesi i dytë është Shqipdon Bytyqi ndërsa i treti ezel2012. Vendi i dytë dhe i tretë fitojnë nga një rimbushje celulari me vlerë 10 euro.
Deri tani pjesëmarrësit e kuizit kanë marë 838,010 Kuize dhe i janë përgjigjur 7,767,951 pyetjeve.
Ju nuk jeni i loguar! Ju mund të merrni disa kuize provë por statistikat tuaja nuk do të ruhen. Kështuqë, kuizet që merrni nuk llogariten për të marrë pjesë në lojën shpërblyese!
"Hiq dy Alternativa" është opsion që mund të përdoret njëherë brenda një kuizi dhe heq dy alternativa të gabuara.