KuiziRenditjaRregullorjaShto Pyetje Merr Kuiz
Kuizi juaj po përgatitet...
10

Mundësuar nga:

reklame

Anullo Kuizin


Reklama
reklame
Ju rikujtojmë pjesëmarrësve në Kuiz se për të fituar çmimin e Muajit, ju duhet të keni marrë të paktën 100 kuize!.

Fitues i Çmimit të Muajit të kaluar në kuizin e Albeu-t (05 Shkurt - 28 Shkurt 2014) është anëtari me emrin suela kameraj.

suela kameraj është fitues i çmimit prej 50 euro. Fituesi i dytë është Shqipdon Bytyqi ndërsa i treti ezel2012. Vendi i dytë dhe i tretë fitojnë nga një rimbushje celulari me vlerë 10 euro.
Ju nuk jeni i loguar! Ju mund të merrni disa kuize provë por statistikat tuaja nuk do të ruhen. Kështuqë, kuizet që merrni nuk llogariten për të marrë pjesë në lojën shpërblyese!
"Jokeri" përdoret për pyetjen e rradhës ndërsa nëse gjeni përgjigjen e saktë, pikët e pyetjes dyfishohen, nëse gaboni e njëjta sasi pikësh ju hiqet.