KuiziRenditjaRregullorjaShto Pyetje Merr Kuiz
Mesazh...
Mbaroi Koha!
Koha e këtij Kuizi ka mbaruar prandaj ju nuk mund ta vazhdoni më tej!
Ju rikujtojmë pjesëmarrësve në Kuiz se për të fituar çmimin e Muajit, ju duhet të keni marrë të paktën 100 kuize!.

Fitues i Çmimit të Muajit të kaluar në kuizin e Albeu-t (05 Shkurt - 28 Shkurt 2014) është anëtari me emrin suela kameraj.

suela kameraj është fitues i çmimit prej 50 euro. Fituesi i dytë është Shqipdon Bytyqi ndërsa i treti ezel2012. Vendi i dytë dhe i tretë fitojnë nga një rimbushje celulari me vlerë 10 euro.
Ju nuk jeni i loguar! Ju mund të merrni disa kuize provë por statistikat tuaja nuk do të ruhen. Kështuqë, kuizet që merrni nuk llogariten për të marrë pjesë në lojën shpërblyese!
"Hiq dy Alternativa" është opsion që mund të përdoret njëherë brenda një kuizi dhe heq dy alternativa të gabuara.