KuiziRenditjaRregullorjaShto Pyetje Merr Kuiz
10 më të mirët aktual
(Përditësohen çdo 2 minuta)
Emri
Mesatarja
1. Agim Xhelili
859.15
2. naser gashi
737.51
3. Asllan Krasniqi
591.66
4. moza hajredin nikoci
519.89
5. dervish gjocaj
448.35
6. Endrit Ceroviku
369.35
7. zefpulti
359.07
8. Burimi
260.09
9. qlirim beka
251.67
10. bahri beka
231.78
10 më të mirët e Lojës së kaluar
(Nga data 19 Dhjetor 2013, deri më datë 31 Dhjetor 2013)
Emri
Pikët
1. chengiz
147.21
2. Shqipdon Bytyqi
144.44
3. ezel2012
138.04
4. Rafet Maxhuni
133.87
5. Agim Xhelili
132.49
6. dorarti
130.20
7. Rafet Maxhuni
127.96
8. Fatjon Topalli
124.87
9. romir saraci
119.10
10. Ali Bytyqi
118.50
(*) Fituesit e muajit do të shpallen më 28 Shkurt, e Premte, ora 23:59.
Ju rikujtojmë pjesëmarrësve në Kuiz se për të fituar çmimin e Muajit, ju duhet të keni marrë të paktën 100 kuize!.

Fitues i Çmimit të Muajit të kaluar në kuizin e Albeu-t (05 Shkurt - 28 Shkurt 2014) është anëtari me emrin suela kameraj.

suela kameraj është fitues i çmimit prej 50 euro. Fituesi i dytë është Shqipdon Bytyqi ndërsa i treti ezel2012. Vendi i dytë dhe i tretë fitojnë nga një rimbushje celulari me vlerë 10 euro.
Deri tani pjesëmarrësit e kuizit kanë marë 820,762 Kuize dhe i janë përgjigjur 7,608,677 pyetjeve.
Ju nuk jeni i loguar! Ju mund të merrni disa kuize provë por statistikat tuaja nuk do të ruhen. Kështuqë, kuizet që merrni nuk llogariten për të marrë pjesë në lojën shpërblyese!
"Pyet miqtë në Facebook" është opsion që ju zgjat kohëzgjatjen e përgjigjes nga 25 sekonda në 5 minuta. Njëkohësisht, juve ju hapet dritarja e cila ju mundëson lehtësisht postimin e pyetjes në Facebook ku mund të merrni ndihmën e miqve tuaj.